Over ons
  • Register
http://www.zoofirma.ru/

Turbo-center hasselt is een snelgroeiend en merkonafhankelijk turbo specialist met persoonlijke autoservice met een vestiging in Midden-Limburg.

 

Als auto en turbo service leveren wij full service en kwalitatief onderhoud en dat voor een fatsoenlijke prijs, even als voor de particuliere en zakelijke rijder.

Betrouwbaar en snel verrichten onze automechaniekers de benodigde handelingen aan uw auto en geven u advies waar nodig. Uw auto is bij ons in goede handen!

Bij ons kan je terecht met elk type wagen groot of klein! Alle merken en bouwjaren.

We leveren originele turbo's van alle merken.

Voor onderhoud, herstellingen, persoonlijke advies, chiptuning & softwaren, banden, diagnose, nazicht keuring & apk keuring en verkoop & overname.

 

BENT U GEÏNTERESSEERD IN EEN VAN ONZE DIENSTEN?
OF MISSCHIEN WEET U NIET WELK HERSTELLING HET BEST BIJ U PAST?
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP.
WIJ VOORZIEN U GRAAG VAN EEN PASSEND ADVIES.

Autofabrikanten elk jaar proberen om auto's moderner, veiliger en sneller te maken. Maar, de auto blijft een complexe technische middel, die van tijd tot tijd een gepland onderhoud nodig heeft en vak ook het behoefte aan verschillende soorten herstellingen heeft, die op korte wachttijden uitgevoerd moeten zijn. Ons bedrijf is al lange tijd werkzaam in dit gebied en heeft zich gevestigd als een betrouwbare partner.